10X DE BESTE PANTER SALE MUSTHAVES

De sale is weer begonnen bij de Pantershop en we nodigen je daarom uit vooral lekker rond te struinen op onze webshop en jouw schatten te bemachtigen! Natuurlijk kiezen we altijd met liefde de leukste items voor jullie uit, en omdat we deze juweeltjes echt wel met jullie móeten delen nu ze ook nog eens in de sale zijn, zetten wij onze favoriete sale musthaves nog een keertje voor jullie in de spotlights!

  1. Zomers zwieren in de Lila Panterjurk

Deze zomerse wikkeljurk in panterprint niet voor niks één van onze lievelingsitems: de panterjurk heeft een prachtige snit en valt heel sierlijk waardoor het een echte eye-catcher is! Daarnaast trek je hem ook nog eens heel gemakkelijk aan omdat de lila panterprint jurk zo makkelijk te stylen is. Een sandaaltje, stoere witte sneakers of juist gave boots: het kan allemaal. Combineer deze wikkeljurk met een cool leren jasje of een gaaf spijkerjack en je look is helemaal af! (Pssst…. We hebben de lila panter jurk ook in het kort, en de lange nog in het groen in de sale!)

  1. RAWR! Tijgerachtige taartjes?

Oké, geef toe: hoe leuk zijn deze panter en tijgerbordjes? De set heeft 4 bordjes die je kan gebruiken voor ontbijt, lunch, of onze favoriet: taartjes! De bordjes zijn verpakt in een mooi doosje, dus ook superleuk om als origineel cadeautje te geven! (Zij de taart, jij de bordjes? Hihi) Daarnaast heeft ieder bordje een unieke print, dus ieder bordje is speciaal. Natuurlijk is dit ook een superleuk cadeautje voor jezelf!

  1. De prachtige, praktische Panter Handtas

Het mag weer! Lekker een glaasje wijn, een fris biertje of een koud colaatje: het terras is weer geopend, en dat betekent ook lekker flaneren! Laten wij daar nou de perfecte accessoire voor hebben in de sale. Deze handtas is niet alleen superleuk voor naar de stad, op het terras, lekker uitgaan of een ander heerlijk uitje: door het fijne formaatje, de handige 3 vakken (waarvan 1 met rits) en het extra koord waardoor je het ook als crossbody kan dragen, is dit tasje ook nog eens super praktisch! Het mooie echt leren suède tasje in camel kleur is tijdloos, van goede kwaliteit en geeft iedere outfit die finishing touch!

  1. In love met het Lila Panter Shirt

Je hebt het nu vast al gemerkt: de kleur lila is echt een trendkleur deze zomer. En hoe gaaf is het dat je dit super shirtje nu in de sale kan vinden bij de Panter Shop? Dit heerlijke panter t-shirtje moest wel in onze favorieten komen: het heeft een toffe stoere fit, geeft iedere outfit kleur en is van heerlijk zacht katoen! Ideaal voor de warme zomerdagen, maar ook straks leuk door te dragen onder een stoer jasje. Ben jij ook zo’n fan van dit lila panter shirtje? Wij zijn benieuwd welke toffe combi’s jij gaat maken! Je kan namelijk alle kanten op.

  1. Luipaard Laptoppen

Dit is dé laptophoes die je al zo lang zocht! Deze luipaard laptoptas is stevig en mooi afgewerkt met een gouden rits. Van deze gave laptoptas krijg je toch zin om weer aan het werk te gaan? Het fleurt niet alleen jouw werkplek op, maar ook jouw humeur wanneer je je laptop netjes kan opbergen en goed beschermd blijft. Nu in de sale word je daar nog vrolijker van! Je laptop zal je dankbaar zijn 🙂

  1. Take note!

We blijven nog even in de kantoorsferen: dit a5 notitieboekje kun je erbij schrijven op je wishlist (als je niks hebt om je wishlist in op te schrijven heb je bij deze een goede reden). Maar ook voor school of studie is dit notitieboekje super! En wat denk je van een leuk cadeautje? Leuke notitieboekjes komen altijd van pas en zijn zo leuk om te verzamelen. Het tipt voor ons nog net niet aan schoenen, maar heb jij toevallig ook een notitieboekjes tik? Deze is in de sale voor de wilde verzamelaar!

  1. Een jungle-achtige woonkamer: het Jungle Kussen

Oeeeh wat zijn wij een fan van dit te gekke kussen! Je geeft je woonkamer gelijk een hele andere uitstraling met dit bijzondere kussentje. In zacht velvet is het sierkussen super hip en tegelijkertijd perfect voor een lui avondje op de bank of een stiekem dutje. Maar let op: wel in stijl! De print van dit kussen is supergaaf en daarom moesten wij deze wel met jullie delen. Is jouw bank ook wel toe aan een style-sessie?

  1. Panter-perfect is deze Maxi Panter Rok

Lekker licht en luchtig, in mooi soepel materiaal wat elegant valt: deze lange zomerrok in bruin met licht oranje panterprint is een toppertje! Het fijne aan deze rok is dat het een prachtige pasvorm heeft die gewoon goed zit. Draag hem met een leuk shirtje of een fijne oversized sweater en je te gekke outfit is daar: deze maxi rok is zeker een musthave voor de zomer.

  1. Frisse zomeravonden covered met het Beige Vest

Heerlijk voor de frisse zomeravonden: dit crème kleurige vest is zo’n vest waar je de hele zomer veel plezier van gaat hebben! Je gooit hem overal overheen! Perfect voor alle momenten dat het net iets te fris is voor blote armen. Door de mooie neutrale kleur is dit vest ook nog eens lekker door te dragen in andere seizoenen. Het is een oversized vest, er zit niet echt een strakke vorm in, maar dit hoort bij de look! Het vest is 100% acryl en kriebelt dus niet. Het vest is ONE SIZE (en ook in andere kleurtjes verkrijgbaar).

  1. Shoppen in stijl met de Panter Shopper 

Snel even de deur uit voor een boodschapje maar ook een dagje winkelen is met deze grijze shopper tas in panterprint geen enkel probleem. Door het zeer ruime formaat is deze tas heel fijn in gebruik! En laten we je nog meer enthousiast maken door te vertellen dat je boodschapjes zelfs een zomerse plensbui overleven in deze waterdichte shopper. De binnenzijde is uberhip afgewerkt met een snake print. Er zit bij deze shopper ook een lang koort, dus eventueel ook handig crossbody te dragen. Zoek je nog een fijne shopper voor een leuk prijsje? Dit is hem!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MENU